TANCAMENT TEMPORAL DE TOTES LES OFICINES D'ATENCIÓ AL CIUTADÀ DE BASE

Amb motiu de les noves mesures excepcionals acordades per les autoritats públiques per a la prevenció i el control del coronavirus COVID-19, i amb la finalitat de protegir la salut dels ciutadans i dels treballadors públics, TOTES LES NOSTRES OFICINES D’ATENCIÓ AL CIUTADÀ ROMANDRAN TANCADES MENTRE DURI EL CONFINAMENT.

Per evitar perjudicis en els drets i els interessos dels ciutadans S’HAN SUSPÈS TOTS ELS TERMINIS ADMINISTRATIUS durant la vigència de les normes que regulen l’estat d’alarma.

Mes informació

AVÍS IMPORTANT SOBRE L'ACTIVITAT DE GESTIÓ TRIBUTÀRIA DE BASE-GESTIÓ D'INGRESSOS

Us informem que, d’acord amb les Disposicions Addicionals tercera i quarta del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, que declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19.

Mes informació

Catàleg Serveis

Coneix tots els serveis que BASE-Gestió d’Ingressos ofereix als ajuntaments:

Més informació

BASE on-line

Entorn de treball y comunicació amb els nostres ajuntaments.

Requisits tècnics d'accés

Certificats i Premis

  Certificats i Premis

Subhasta i adjudicació directa de béns embargats

Consulteu la relació de béns embargats per fer subhasta o venda directa i informeu-vos de com participar: condicions generals de la subhasta, participació de forma presencial o amb sobre ...

Compte de Pagament Personalitzat

Permet agrupar diferents tributs municipals en un compte comú i fragmentar el pagament en nou mensualitats sense interessos.